maanantai 6. tammikuuta 2014

Tapas by Heikki 2



Heikin kokeileva keittiö. Tapas by Heikki 2:
 
Sivellään ruisnäkkileivälle vähärasvaista flooraa ja annetaan sen hautua jääkaapissa yön yli. Lisätään alustalle raejuustoa, maustekurkkusiivu ja puolukkahillostapoimittuja puolukoita. Maku on kivan raikas, mutta oletettu maustekurkun ja puolukan rämäkkä kontrasti katosi puolukan maun alle. Ehkä nämä maut ovatkin aika samanlaiset. Näkkileivästä tulee yleensä taipuisa "haudutettaessa" rasvalla päällystettynä, mutta vaikutus ei nyt tuntunut. Minusta taipuisuus "maistuu" hyvältä. Ehkä flora oli liian vähärasvaista tai tuntuma katosi muun makuelämyksen alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti