sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kellarimarjajälkiruoka


Kuva: Heikin kokeileva keittiö. Jälkiruoka by Heikki: Lisätään lasilliseen maustamatonta AB-jogurttia kaksi ruokalusikallista maapähkinävoita ja tehdään niistä sauvasekoittimella tasalaatuinen seos. Lisätään sokerilla maustettua puolukkahilloa päälle. Maapähkinävoin ja hapahkon jogurtin yhteismaku on jäljittelemättömän erityinen. Mieto. Kellarinseinämäinen. Suhteessa runsas puolukkahillon osuus maistuu piristävän raikkaalta, mutta puolukan maku dominoi. Erityismausta voisi nauttia paremmin ilman puolukkahilloa. Muistuttaisi ehkä jotakin ryynikeittoa. 

Jos puolukankin sekoittaisi muiden mukana sauvasekoittimella, tämä olisi varmaan smoothie. 

Vaimo ei syttynyt. 
Lisätään lasilliseen maustamatonta AB-jogurttia kaksi ruokalusikallista maapähkinävoita ja tehdään niistä sauvasekoittimella tasalaatuinen seos. Lisätään sokerilla maustettua puolukkahilloa päälle. Maapähkinävoin ja hapahkon jogurtin yhteismaku on jäljittelemättömän erityinen. Mieto. Kellarinseinämäinen. Suhteessa runsas puolukkahillon osuus maistuu piristävän raikkaalta, mutta puolukan maku dominoi. Erityismausta voisi nauttia paremmin ilman puolukkahilloa. Muistuttaisi ehkä jotakin ryynikeittoa.

Jos puolukankin sekoittaisi muiden mukana sauvasekoittimella, tämä olisi varmaan smoothie.

Vaimo ei syttynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti