lauantai 11. tammikuuta 2014

Juustoluumutasku by Heikki

Kuva: Heikin kokeileva keittiö. Juustoluumutasku by Heikki: Halkaistaan leipäjuusto. Levitetään väliin luumumarmeladia ja puristetaan sitruunan mehua sen päälle. Laitetaan uuniin 200 asteeseen noin viideksi minuutiksi. Onnistui hyvin. Leipäjuuston neutraali maku tuo luumun maun hyvin esiin. Sitruunan makua en erottanut, mutta se saattoi sulautua luumumarmeladin makuun ja ehkä osaltaan korostaa sitä. Olisi voinut olla uunissa muutaman minuutin pidempään. Leipäjuuston erityinen rakenne maistui hyvältä marmeladin kumppanina. Sopii jälkiruuaksi.

Halkaistaan leipäjuusto. Levitetään väliin luumumarmeladia ja puristetaan sitruunan mehua sen päälle. Laitetaan uuniin 200 asteeseen noin viideksi minuutiksi.
 
Onnistui hyvin. Leipäjuuston neutraali maku tuo luumun maun hyvin esiin. Sitruunan makua en erottanut, mutta se saattoi sulautua luumumarmeladin makuun ja ehkä osaltaan korostaa sitä. Olisi voinut olla uunissa muutaman minuutin pidempään. Leipäjuuston erityinen rakenne maistui hyvältä marmeladin kumppanina.
 
Sopii jälkiruuaksi.

2 kommenttia: