torstai 9. tammikuuta 2014

Alkuruoka 1 by Heikki



Haudataan pätkä lenkkimakkaraa perunamuusipyramidiin. Halkaistaan huippu ja pursotetaan sisään sinappia. Valellaan puristamalla mehua sitruunasta. Koristellaan puolukkahillosta poimituilla puolukoilla, maustekurkun siivuilla ja hillosipulilla. Lämmitetään uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Onnistui hyvin.

Sitruunan ansiosta maku oli pirteä. Sinappi oli turha. Lenkkimakkara maistui siltä miltä lenkkimakkara maistuu. Tilalla voisi olla myös lihapulla. Ulkonäkö kärsi lämmitettäessä, myös lautasen. Pitäisiköhän valella puolukan mehulla, koska väri näköjään leviää lämmitysvaiheessa. Ruokaisa. Voisi myös lisätä puolukat vasta lämmityksen jälkeen.

Ulkonäkö on minusta kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti